Villi tyttö

Villi tyttö kansi
Katselin joskus telkkarista jotain leffaa ja siinä soi joku älyttömän magee biisi.. En tunnistanut esittäjää saati biisiä, mutta kirjoittelin heti kuulemiani sanoja ja lauseita muistiin, joiden avulla aloin netistä etsiä mikä biisi oli kyseessä. 
 
Lopulta löytyi kappale nimeltä Vienna, Säv/San Billy Joel. 
Ihastuin etenkin biisin haitarisooloon ja pianojuttuihin. Päätin välittömästi tehdä biisiin suomenkielisen tekstin ja levyttää sen. 
Alkuperäinen Vienna on julkaistu samana vuonna kuin olen syntynyt 1977. Vei siis 45 vuotta kunnes löysimme toisemme. 
 
Ihmiset ovat nykyään tosi kiireisiä ja joka vapaa minuutti pitää kännykkä kädessä selata somea. Koitan tässä biisissä kehottaa ihmisiä rauhoittumaan ja ottamaan rennosti. Ei tässä ole kiire mihinkään, valmiissa maailmassa.
Sitä vois ihan hyvin joskus laittaa puhelimen ja sähköpostin kiinni ja ottaa aikaa itselleen.

Jos ei ihan jokaiseen somen päivitykseen ehdi reagoimaan, niin ei se ole maailman loppu. Elämä jatkuu eikä mitään supertärkeätä mene kuitenkaan ohi.

Eikä itsekään tarvi jatkuvasti julkaista jotain, sillä ihan oikeasti: ei muita välttämättä aina kiinnosta. Etenkin tytöt ja nuoret naiset tuntuvat olevan huolissaan omasta olemuksestaan ja näkyvyydestään somessa. Ulkonäköpaineet ja  vertaamisensa muihin saa heidät kiireissään hätiköimään stressaamaan, vaikka kaikki olisi ihan hyvin. Jos ei koko ajan ole esillä ja säpinän keskellä, niin se on ihan fine. Välillä sitä vois hetkeksi vaan haihtua.

Koitetaanpa ottaa iisisti vaan, kyllä maailma odottaa.

Säv. B. Joel
San. B. Joel
Suom. san. N. Liukkonen
Sov. P. Kokko

Laulu: Lipa Liukkonen
Rummut: Anssi Nykänen
Basso: Harri Rantanen
Kitara: Jari ”Heinä” Nieminen
Koskettimet: Petri Kokko
Taustalaulut: Nina Tapio, Pekka Kuorikoski
Äänitys, miksaus, tuotanto: Petri Kokko
Sonic Pump Studios & Bonsound Studio.

P Outlaw Labels 2022
ISRC: FISNL2200002

Kuuntele single:

Siirry sivun alkuun